Як працює Аutomation 360, коли тариф закінчується

Авторозсилка, запущена під час дії платного тарифу, зупиняється після закінчення платного тарифу. Також авторозсилка зупиняється, якщо у вас залишилося менше ніж 20 унікальних підписників відповідно до обраного тарифного плану.

Щоб продовжити роботу авторозсилок, оновіть платний тариф або перейдіть на безкоштовний. Після закінчення платного тарифу обліковий запис користувача не переходить на безкоштовний тариф автоматично.

Якщо сервіс SendPulse у цей час отримує подію для старту ланцюжка, контакти, для яких приходить ця подія, накопичуються у стартовому блоці.

Після продовження тарифу або переходу на безкоштовний тариф, ланцюжок автоматично запуститься для всіх контактів, що знаходяться у стартовому блоці на момент активації тарифу.

Контакти видаляються зі стартового блоку через 4 дні після потрапляння в нього, якщо тариф не продовжено раніше.

Відправка повідомлень авторозсилки на безкоштовному тарифі здійснюється в рамках обмежень безкоштовного тарифу (15 000 листів на 500 підписників).

Оцініть, наскільки стаття була корисною "Як працює Аutomation 360, коли тариф закінчується"

Оцінка: 4 / 5

    Почніть користуватися сервісом SendPulse прямо сьогодні